Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Ghidul tau autentic de shopping.

Retururi de Produse

Retururi de produse

Puteti solicita returul produselor livrate, in termenul legal de 14 zile de la achizitionarea acestora, conform legislatiei in vigoare, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos.
Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
Solicitare telefonica de retur in urma careia veti primi un numar de retur (Numar RMA) si instructiuni suplimentare, daca este cazul.
Returnare efectiva a produsului direct la sediul Euroclass Serv sau prin curierat rapid – firma de curierat Fan Courier (tel: 021 9336), in ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea Numarului AWB.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:
- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Euroclass Serv S.R.L..
- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul Euroclass Serv sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
- Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Euroclass Serv.
- Produse defecte in perioada de garantie
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate la sediul Euroclass Serv impreuna cu factura.

Costurile de expeditie a produselor returnate sunt suportate de catre client, urmand ca la returnarea produselor schimbate, reparate sau refuzate la retur, costurile de expeditie sa fie suportate de catre:

  • SC Euroclass Serv  SRL in cazul in care produsul a fost reparat gratuit conform garantiei produselor
  • SC Euroclass SErv SRL in cazul in care produsul a fost schimbat in totalitate ca urmare a garantiei produselor
  • client in cazul in care produsul a fost reparat in afara conditiilor de garantie
  • client in cazul in care produsul a fost returnat in conditii ce au dus la refuzul returului, conditii enumerate mai jos

NOTA

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea identica celei in care au fost primite (produsul sa fie nou si nefolosit), in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.


Date Identificare :

Sc Euroclass Serv SRL

Inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/1956/2006

Cod Unic de Inregistrare RO18360037

Bucuresti

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Euroclass Serv S.R.L., CIF: RO18360037, Reg.Com: J40/1956/2006

gradinacasa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.