Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Ghidul tau autentic de shopping.

Dibluri fixare polistiren

Cum sa alegi si sa montezi dibluri fixare polistiren


Calitatea executiei sistemului dumneavoastra termic este un factor important în confortul de durata al locuintei dumneavoastra. Compromisurile în alegerea materialelor de construcție, a accesoriilor potrivite și chiar în realizarea unui loc de muncă fără o echipă de muncitori profesioniști înseamnă de fapt sacrificarea calității.


Instalarea unui sistem de încălzire în fața casei necesită atașarea plăcilor din vată bazaltică sau polistirenului cu adezivi și dibluri speciali. Alegerea știfturilor este un criteriu foarte important pentru rezistența la timp a sistemului termic. Aflați cum să selectați și cum să mutați știfturile sistemului dvs. de încălzire.


6 criterii de alegere dibluri fixare polistiren


Există multe tipuri de dibluri fixare polistiren, dar nu toate sunt potrivite pentru atașarea vată bazaltică sau polistiren pe pereții exteriori. Pentru a face cea mai bună alegere, luați în considerare 6 criterii de bază atunci când cumpărați știfturi pentru sistemul dvs. de încălzire:


Materialul din care sunt realizate


Puteți alege dintre dibluri fixare polistiren din plastic sau metal. Având în vedere greutățile diferite ale celor două materiale de construcție, cel din plastic este perfect pentru îmbinarea polistirenului, în timp ce cel de bazalt este mai potrivit pentru metal.


Grosimea diblului


De obicei, dibluri fixare polistiren au diametrul cuprins între 8-10 mm. Grosimea bolțurilor este factorul care determină grosimea găurilor pentru găurile din stratul suport. Alegerea unor ace mai groase este ideală pentru a asigura o prindere mai puternică. În general, grosimea diblurilor afectează și prețul acestor produse, cele mai groase fiind mai scumpe.


Lungimea diblului


Calculul lungimii bolțului ia în considerare grosimea mai multor elemente și anume adâncimea de pătrundere a izolației, izolației, tencuielii și straturilor suport. În unele cazuri, diblurile ar trebui să pătrundă în stratul suport aproximativ 6-8 cm. Această regulă se aplică atunci când pe sistemele termice sunt instalate suprafețe poroase, cărămizi goale sau piatră naturală.


Dacă avem de-a face cu suporturi compacte, diblurile pot pătrunde până la 3 cm.


Capătul diblului


Pentru a atașa sistemul de izolare termică în fața casei, sunt marcate dibluri cu capete de plastic. Acestea oferă marele avantaj de a împiedica formarea punților termice. Diblurile mai simple (și mai ieftine, de altfel) cu capete la vedere sunt bune pentru formarea acestor punți. Prin urmare, se recomandă utilizarea diblurilor cu capace din plastic pentru izolarea termică.


dibluri fixare polistiren
dibluri fixare polistiren

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de Euroclass Serv S.R.L., CIF: RO18360037, Reg.Com: J40/1956/2006

gradinacasa.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.